Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

Aruba Networks își consolidează prezența în Romania pe zona infrastructurii securizate pentru reţele mobile

20 Decembrie 2014



Aruba Networks, furnizor de soluții de generaţie viitoare pentru acces la rețelele mobile din mediul enterprise, anunţă consolidarea prezenței sale pe piaţa de specialitate din România.
Rata de dezvoltare actuală a economiei și investiţiile din domeniul privat coroborate cu cele din sectorul public vor contribui la expansiunea sectorului IT din România. Tendinţa de adopție a dispozitivelor mobile și a serviciilor asociate a crescut substanţial în ultimii ani, tendință ce se va menține şi în 2015. Mai multe companii din domenii precum retail, utilități şi servicii financiare caută să sporească gradul de mobilitate al angajaţilor şi, prin urmare, investesc deja în acest domeniu. Dispozitivele mobile reprezintă numai o parte din investiţia totală, dar venituri adiţionale sunt generate din furnizarea de aplicații software precum cele de tipul EAS, securitate, stocare şi aplicaţii mobile.
Cu 86% din cifra de afaceri provenind din tehnologii WLAN, Aruba oferă o gamă completă de echipamente și servicii software, precum și soluţia de acces securizat în reţea ClearPass. Toate seriile de echipamente Aruba sunt compatibile cu standardul wireless 802.11 ac şi oferă rate de transfer de până la 1,3 Gbps, de trei ori mai mari decât cele ce utilizează standardul 802.11n. Preocuparea companiei de a adopta şi de a implementa acest standard de înaltă performanță, precum și investițiile din zona de cercetare și dezvoltare au determinat companiile de cercetare de piață să claseze Aruba în rândul liderilor din industrie.
Astfel, în cadrul studiului ”The Forrester Wave™ for Wireless Local Area Network (LAN) Solutions for 2014” realizat de Forrester Research, Aruba a fost plasată în categoria ”Leaders”. În același timp, în ultimul raport Gartner Inc. “Magic Quadrant for Wired and Wireless LAN Infrastructure”, de altfel şi al treilea în care a combinat zona wireless și zona wired LAN, Aruba a ocupat pentru al treilea an consecutiv un loc în cadranul liderilor.
În evaluarea Forrester, analiștii care au realizat raportul au subliniat faptul că producătorii din cadranul liderilor s-au diferențiat de competitori prin “introducerea soluţiilor wireless care pot contribui la transformarea afacerilor şi pot muta rețelele wireless din zona centrelor de costuri în cea de generatoare de venituri suplimentare” și au subliniat în mod special că “soluţiile location-based oferite de Aruba pot îmbunătăţi relaţiile şi modul de abordare al clienţilor.”
În România partenerul de distribuţie al Aruba este Clico, iar principalul partener de implementre este divizia locală a grupului austriac Kapsch.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
miha
Se cauta persoane cu abilitati in domeniul operator calculator, cu sau fara experienta. Lucru presupune navigare pe internet cca 3 ore pe zi. Se asigura training si plata proportional cu rezultatele obtinute. Pentru informatii trimite un mail cu textul "detalii" la adresa : miha_michelle2002@yahoo.com
21 Decembrie 2014, 11:18:21