Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Teamnet, in topul celor mai buni angajatori din Romania in 2014

02 Ianuarie 2015



Grupul Teamnet a fost numit unul dintre cei mai buni angajatori din Romania in 2014. Compania este al doilea cel mai bun angajator la categoria „Companii cu numar de angajati intre 250 si 1.000”, conform cercetarii Best Employers Study realizate de Aon Romania, filiala locala a liderului mondial in brokeraj de asigurari, consultant de risc si resurse umane.


Best Employers Study 2014 include informatii colectate in urma participarii a peste 200 executivi si 8.700 angajati din Romania. Sondajul s-a derulat pe o perioada de 9 luni, sub coordonarea diviziei Aon Hewitt, lider mondial in consultanta in domeniul resurselor umane din cadrul Aon, si ofera o clasificare a companiilor din punctul de vedere al imaginii pe care o au ca angajator in piata fortei de munca, in baza opiniei propriilor angajati.
Nominalizarea Teamnet in clasamentul Best Employers a avut la baza raspunsurile a 500 dintre cei peste 800 de angajati ai grupului si releva gradul ridicat de multumire si de engagement al echipei cu privire la compania unde lucreaza. Conform Best Employers Study, nivelul mediu al implicarii profesionale a angajatilor din Romania in raport cu munca lor este in prezent de 62%, comparativ cu 57% in 2013.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite