Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Gama ColorQube de la Xerox se imbogateste cu doua noi imprimante color

02 Ianuarie 2015



Noile imprimante ColorQube cu cerneala solida de la Xerox ofera solutii flexibile pentru utilizatorii care doresc sa tipareasca color la o calitate impecabila, dar care se preocupa si de costuri si de reducerea impactului asupra mediului. Echipamentele sunt extrem de eficiente si sunt echipate cu tehnologia Intelligent Ready, care identifica tiparele de utilizare ale grupurilor de lucru si optimizeaza consumul de energie.


„Cerneala solida, tehnologie inventata si patentata de Xerox acum mai bine de 25 ani, este usor de folosit, produce culori de o calitate ireprosabila si poate fi utilizata pentru o varietate larga de suporturi de imprimare, inclusiv hartie reciclata. Utilizand cerneala solida, cantitatea de deseuri (cartuse) scade cu 90%, consumul de energie pe toata durata de viata a produsului se micsoreaza cu pana la 30%, iar amprenta de carbon este cu 30% mai mică fata de alte imprimante laser similare”, spune Andra Stanciu, Product Manager, Xerox Romania.
ColorQube 8880 imprima pana la 51 de pagini pe minut color sau alb-negru, prima pagina fiind gata in mai putin de 5 secunde. Avand imprimare fata-verso standard, dispozitivul include si functia N-up, care permite utilizatorilor sa tipareasca mai multe pagini pe o singura coala de hartie, fapt care conduce la reducerea costurilor pentru hartie si cerneala.


De asemenea, ColorQube 8880 are integrat software-ul GreenPrint, astfel incat utilizatorii pot sa imprime doar paginile dorite, la preturile pe care si le permit.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite