Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> UPS >> Stiri si comunicate

ASBIS Romania incheie un acord de distributie cu Legrand

02 Ianuarie 2015



ASBIS Romania a incheiat cu Legrand, specialistul la nivel global in infrastructuri electrice si digitale, un acord de distributie a echipamentelor de tip UPS si a produselor pentru cablare structurata.


Prezent de 10 ani pe piata locala, Legrand si-a triplat anul acesta portofoliul de UPS-uri prin lansarea a 21 de game noi, care includ produse inovatoare precum Trimod HE, Archimod HE si Keor T, singurul model de 60 kVA cu baterii interne, produse care se remarca printr-o eficienta energetica ridicata si dimensiuni reduse.


UPS-urile Legrand se impart in 3 categorii distincte, diferentiate in functie de nevoile utilizatorilor. Categoria „Utilizatori finali si companii mici” include modelele Niky, Niky S, Guardian, Informer Compact, Informer si Keor Multiplug.
Categoria „Companii medii”, potrivita pentru aplicatiile de pana la 10 kVA, ofera clientilor gamele Daker Dk, Sinus Premium, Sinus LCD, DSP Multipower, DSP Flexipower, Megaline si Keor S.


Din cea de-a treia categorie, „Corporatii si proiecte ample”, fac parte gamele Trimod, Archimod, precum si nou venitele Trimod HE, Archimod HE, Keor T, Keor HP, Pyramid DSP si Pyramid DSP T. Produsele din aceasta categorie au fost concepute pentru utilizatorii cu cerinte ridicate in materie de protectie a echipamentelor electrice. Astfel, UPS-urile pot fi dimensionate in functie de cerintele din momentul respectiv, cu posibilitatea de a adauga noi module pe parcurs, pentru aplicatii de pana la 800 kVA.


In plus, gamele diversificate pe care Legrand le aduce pe piata locala permit conceperea unor solutii personalizate, care sa includa UPS-uri din toate cele trei categorii, indiferent de amploarea proiectului.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite