Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

Philips S398, in oferta Digi Mobil si Arsis

02 Ianuarie 2015



China Electronics Corporation a lansat in Romania un nou smartphone din gama S, modelul Philips S398. Telefonul este disponibil in oferta Digi Mobil si Arsis, partener Vodafone, dar poate fi achizitionat si de la alti retaileri specializati.


„S398 se alatura celor doua telefoane din gama S lansate in aceasta vara la noi pe piata, si anume S308 si S388”, spune Radu Ionescu, reprezentant distributie telefoane mobile Philips. “Noul smartphone este un model dual sim si vine echipat cu o platforma mobila, complet personalizabila in functie de cerintele utilizatorilor, fie ca este vorba despre jocuri, fie de vizionarea de videoclipuri.”


Philips S398 este echipat cu un procesor quad-core de 1,3 GHz si un ecran de 5 inch HD IPS, cu rezolutie de 1280 x 720 dpi. Smartphone-ul ruleaza sistemul de operare Android 4.4 KitKat si are o baterie lithium-ion de 2.040mAh. In plus, Philips S398 dispune de conectivitate precum WI-FI, Bluetooth, USB, GPRS, EDGE si GPS.


Philips S398 are incorporata o camera cu autofocus si blitz, de 8 megapixeli. De asemenea, telefonul are o camera frontala de 2 megapixeli, care permite utilizatorilor sa-si faca selfie-uri sau sa comunice cu prietenii si colegii prin intermediul apelurilor video.


Smartphone-ul are o memorie interna de 8GB, 1GB RAM si un slot MicroSD pentru carduri cu o capacitate de pana la 32 de GB (cardul MicroSD nu este inclus).
Philips S398 are o carcasa suplimentara de culoare galbena, iar pretul de vanzare recomandat este de 549 lei.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite