Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

IBM anunta portofoliul inteligent de servicii de securitate in cloud

02 Ianuarie 2015



IBM a anuntat realizarea primului portofoliu inteligent de servicii de securitate din industrie pentru a proteja oamenii, datele si aplicatiile in mediul cloud. Dezvoltat pe baza investitiilor IBM in software si servicii pentru cloud, security si analytics, noile oferte sunt concepute astfel incat sa protejeze cele mai importante date si aplicatii ale unei companii utilizand solutii avansate de analytics in cadrul platformelor cloud fie ele interne, publice sau private si a dispozitivelor mobile – cunoscute in mod colectiv ca fiind un model hibrid de platforma cloud.


Aceasta adoptare rapida a platformelor cloud este in plina desfasurare in timp ce companiile inca se confrunta cu dificultati in consolidarea sistemelor IT deja existente impotriva hackerilor care au devenit din ce in ce mai sofisticati si mai greu de detectat. In prezent, 75% din bresele de securitate pot dura zile, saptamani sau chiar luni pana cand se identifica, astfel crescand semnificativ daunele create de hackeri.


Conceput sa fie folosit de catre diferiti utilizatori, fie ca vorbim de dezvoltatori sau de executivi din linia de business, portofoliul mai include solutii inteligente de analytics si de securitate pentru servicii din mediul cloud public precum IBM SoftLayer. In plus, oferta include platforma IBM Managed Security Services, care poate ajuta la securizarea platformei cloud pentru clientii IBM dar la fel de bine si pentru clientii altor companii precum Amazon Web Services si Salesforces.com.


Clientii pot profita de informatiile provenite din cele peste 20 de miliarde de evenimente de securitate pe care echipa IBM Managed Security Services le monitorizeaza in peste 130 de tari. Avand aceste perspective, pot identifica amenintarile in timp real si in mod proactiv sa-si protejeze companiile de atacurile sofisticate lansate pe toate fronturile.
Noul portofoliu IBM, Dynamic Cloud Security adreseaza lacunele de securitate care pot exista intre aplicatiile on-premise din mediul cloud, software-as-a-service(SaaS) si mobile. Portofoliul este axat pe autentificarea accesului, controlul datelor, imbunatatirea vizibilitatii si optimizarea operatiunilor de securitate pentru mediul cloud. Dezvoltat pe parcursul anului trecut de catre 200 de ingineri, noile instrumente pot fi implementate in mediul cloud sau on-premise, fiind adaptate la mediile IT hibride pe care clientii le administreaza.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite