Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IMM >> Stiri si comunicate

Majoritatea clientilor noi ai SAP sunt IMM-uri

02 Ianuarie 2015SAP a organizat cea de-a patra editie a evenimentului global SME Summit, in New York, unde a discutat despre importanta companiilor mici si mijlocii si locul IMM-urilor in strategia si obiectivele pe termen lung ale companiei. In prezent, majoritatea clientilor noi ai SAP provin din segmentul IMM-urilor. Astfel, la finalul celui de-al treilea trimestru din 2014, din cei 263.000 de clienti SAP, 80% - respectiv 212.500 de companii – erau IMM-uri. Acest segment de companii ofera oportunitati mari de crestere, estimarile aratand ca aceasta piata va ajunge la 244 miliarde de dolari pana in 2018.


„Mi-am petrecut primii ani din cariera ca proprietar al unei afaceri mici, astfel ca inteleg pe deplin cat de importante sunt aceste companii pentru cresterea economica. SAP isi mentine in continuare angajamentul de a livra solutii catre companii mici si mijlocii din intreaga lume. Suntem de parere ca tehnologia si inovatia sunt esentiale pentru succesul companiilor de orice dimensiune”, a declarat Bill McDermott, CEO SAP.


In cadrul evenimentului SME Summit s-a discutat si despre impactul viitoarei generatii de angajati asupra companiilor mici si mijlocii de astazi, invitatii cazand de acord asupra faptului ca, pana in 2020, vor avea loc schimbari radicale in modul de lucru al angajatilor, in structura companiilor si modul in care acestea sunt conduse.


„Alaturi de cei 11.900 de parteneri la nivel mondial, livram un portofoliu vast de solutii pentru companii mici si mijlocii, adaptate nevoilor de business ale acestora, si oferim clientilor posibilitatea de a-si alege solutia, modalitatea de implementare – la locatie, in cloud sau un mix intre acestea – si partenerii cu care vor sa colaboreze. Previziunile arata ca piata IMM-urilor va reprezenta 52% din cheltuielile IT pana in 2015, companiile mici fiind unul dintre cele mai importante segmente. Companiile mici si mijlocii sunt viitorul, iar SAP ofera cele mai potrivite solutii pentru ca acestea sa isi mentina avantajul competitiv si sa aiba succes”, a declarat Kevin Gilroy, Vicepresedinte Senior si Director General al diviziei Global SME Segment and Indirect Channels din cadrul SAP.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite