Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Konica Minolta, desemnata lider mondial pe segmentul Managed Print and Content Services

02 Ianuarie 2015



Konica Minolta a fost desemnata lider in segmentul Managed Print Services (MPS) si Managed Content Services (MCS) in raportul Magic Quadrant 2014 realizat de catre analistii Gartner.


Analiza independenta realizata de Gartner confirma pozitia de lider a Konica Minolta pe piata internationala de Managed Print Services, prin Serviciile sale Optimizate de Printare (OPS). Konica Minolta a inceput sa dezvolte conceptul OPS la nivel global in 2010, pentru optimizarea activitatii de printare din diverse tipuri de organizatii, oferind pana in prezent astfel de servicii unui numar de peste 6.000 de corporatii la nivel mondial, dintre care 3.500 in Europa.


In ultimii patru ani, setul de instrumente OPS a fost reproiectat si portofoliul de Servicii Profesionale al Konica Minolta a fost permanent imbunatatit. Mai mult, Konica Minolta a deschis birouri specializate in management de proiect, cu echipe dedicate care sa sustina operatiunile regionale si sa ofere suport clientilor care doresc sa isi optimizeze procesele de afaceri. Konica Minolta si-a imbunatatit rezultatele intrand pe piata de Managed Content Services pentru a se concentra pe gestionarea si optimizarea proceselor de continut si de afaceri, pe parcursul intregului ciclu de viata al documentelor.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite