Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Financiar-Bancar >> Stiri si comunicate

NETOPIA mobilPay proceseaza Bitcoin

02 Ianuarie 2015



NETOPIA mobilPay anunta integrarea tranzactiilor cu Bitcoin, cea mai utilizata moneda virtuala descentralizata din lume. Astfel, peste 6.000 de comercianti parteneri mobilPay vor avea acces instant la procesarea Bitcoin, fara costuri suplimentare de dezvoltare.


Potrivit reprezentantilor NETOPIA mobilPay, compania va procesa Bitcoin in urma unui parteneriat incheiat cu BTCXChange.ro, platforma locala de tranzactionare a monedei virtuale, care numara, in prezent, peste 3.000 de utilizatori si care a tranzactionat, in 2014, plati Bitcoin in valoare de 2,5 milioane dolari.


„Odata cu integrarea Bitcoin, facem inca un pas in viitor, iar mobilPay devine singura platforma regionala care integreaza toate metodele posibile de plata: card, mobil, SMS, cash, transfer bancar, apel telefonic si inchidem, momentan, cercul cu Bitcoin. Toti comerciantii parteneri mobilPay au acces instant, fara efort si costuri de dezvoltare la toate aceste metode de plata”, declara Antonio Eram, CEO si Fondator NETOPIA mobilPay.


In urma parteneriatului cu BTCXChange.ro, NETOPIA mobilPay reuseste sa devina primul procesator complet de plati din Romania, care include si criptomoneda.


„Stirile din zilele noastre vor deveni, intr-un viitor apropiat, momente de referinta in dezvoltarea pietei de criptomoneda din lumea intreaga. Marcam debutul formarii unor ecosistem descentralizat si, totodata, concretizarea eforturilor comunitatii depuse pentru extinderea sa. Cresterea spectaculoasa a pretului de la un an la altul, dar si rata de adoptie rapida, ne fac sa privim cu incredere spre viitor”, afirma Cristian Cora, COO BTCXChange.ro.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite