Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Colaborare Intel si Luxottica pentru tehnologia purtabila

02 Ianuarie 2015



Intel Corporation si Luxottica Group S.p.A au anuntat o colaborare multianuala pentru a oferi ochelari premium, de lux si sport dotati cu tehnologie inteligenta.


„Popularitatea tehnologiei purtabile creeaza un nou domeniu pentru inovatie. Prin colaborarea cu Luxottica Group ne vom uni ecosistemele si vom integra tehnologia Intel in designurile inovatoare ale Luxottica. Ne asteptam ca aceasta colaborare sa aduca mai repede urmatoarea faza a inovatiei si sa extinda limitele posibilului”, a spus Brian Krzanich, CEO al Intel.


Aceasta colaborare va extinde limitele cercetarii si dezvoltarii pentru a anticipa cum va arata tehnologia inteligenta pentru ochelari. Scopul este de a ajuta pionieratul livrarii de produse inteligente care sunt importante si dorite de catre utilizatori. Primul produs creat de Intel si Luxottica va fi lansat in 2015.


„Aceasta este o oportunitate incredibila pentru noi sa continuam sa inovam si sa cream viitorul ochelarilor. Impreuna cu Intel vom continua sa dezvoltam potentialul tehnologiei purtabile si sa extindem limitele dincolo de ceea ce sunt acum ochelarii. Vom crea rame care sunt inteligente, dar in acelasi timp frumoase. Produse pe care utilizatorii sa le poarte cu placere”, a declarat Massimo Vian, CEO al Luxottica Group.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite