Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Financiar-Bancar >> Stiri si comunicate

BCR a lansat Asistentul Financiar - aplicatia pentru dispozitive mobile

02 Ianuarie 2015



Banca Comerciala Romana (BCR) a lansat aplicatia Asistentul Financiar pentru telefoanele mobile de tip smartphone si tablete cu sisteme de operare iOS (Apple) si Android. Incepand cu 5 decembrie, aplicatia Asistentul Financiar pentru mobil poate fi descarcata din Appstore sau din Google Play.


„Parte a strategiei BCR de dezvoltare a canalelor digitale, Asistentul Financiar BCR este a treia aplicatie bancara disponibila clientilor BCR in Apple Store si Google Play, impreuna cu aplicatia de Mobile Banking Touch 24 banking BCR si aplicatia eToken BCR. Aceste aplicatii sunt gratuite pentru toti utilizatorii serviciului 24 Banking BCR si permit clientilor nostri sa beneficieze de cele mai bune servicii utilizand fie un smartphone, fie o tableta”, a declarat Marian Ignat, Director Executiv Managementul Canalelor Retail BCR.


Asistentul Financiar BCR este un instrument de clasificare automata a tuturor veniturilor si cheltuielilor. Acesta permite planificarea si administrarea de bugete personale si detine un intreg set de functionalitati utilizate pentru analiza acestor informatii intr-un mod prietenos, cu o serie bogata de grafice simplu de inteles. Operatiunile efectuate prin Click 24 Banking sau cu cardul BUN DE PLATA sunt categorisite automat de Asistentul Financiar. Clientii au posibilitatea de a-si identifica cheltuielile viitoare si de a face estimari, de a-si compara profilul cu altele similare din aceeasi categorie, de a fi notificati cu privire la tintele de cheltuili pe care si le-au previzionat si de a-si vizualiza evolutia portofoliul in timp.
Asistentul Financiar BCR genereaza o perspectiva globala asupra bugetului propriu si ofera posibilitatea de a avea un control absolut asupra banilor detinuti.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite