Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Schneider Electric, lider in domeniul software pentru managementul infrastructurii centrelor de date

02 Ianuarie 2015



Schneider Electric a fost desemnata de catre compania de analiza Gartner lider in cadrul raportului Magic Quadrant pentru software destinat Managementului Infrastructurii Centrelor de Date (DCIM), datorita suitei StruxureWare for Data Centers.


„Decizia Gartner de a publica un raport Magic Quadrant dedicat domeniului DCIM reflecta maturitatea crescanda a acestei piete, precum si necesitatea cumparatorilor de a fi informati. Pe masura ce lumea noastra devine din ce in ce mai digitala, centrele de date reprezinta colacul de salvare pentru serviciile si informatiile de importanta critica, ceea ce mareste nevoia de instrumente DCIM pentru a optimiza durata de functionare si eficienta acestora”, a declarat Soeren Brogaard Jensen, Vicepresedinte Solutii Software in cadrul Schneider Electric.


Procesul amplu de evaluare al Gartner, care a durat mai mult de opt luni, a vizat caracteristicile produselor curente, strategia de produs, modelele de stabilire a preturilor, precum si interviuri ale clientilor. In cadrul raportului Magic Quadrant, Schneider Electric a fost clasata drept cea mai avansata in ceea ce priveste Implementarea Ideilor si Abilitatea de Executie a acestora. Schneider Electric crede ca aceasta pozitie se datoreaza gamei largi de beneficii pe care le ofera suita StruxureWare for Data Centers, care permite managementul alimentarii cu energie electrica, al climatizarii, al securitatii si al consumului de energie din cadrul sistemelor IT, precum si abilitatea de a reduce distanta intre managementul mediului IT si cel al cladirilor.


Schneider Electric a lansat recent o noua versiune a solutiei StruxureWare Data Center Operation, versiunea 7.4, care contribuie la reducerea cheltuielile operationale si de capital prin utilizarea mai eficienta a capacitatii de alimentare, dimensionarea corecta a infrastructurii si integrarea cu sistemele DCIM existente.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite