Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

iQuest si CloudOn colaboreaza la dezvoltarea aplicatiei CloudOn pentru iPad

02 Ianuarie 2015



CloudOn, companie care activeaza in domeniul aplicatiilor mobile de productivitate, a colaborat cu iQuest pentru a dezvolta noua versiune a aplicatiei CloudOn pentru iPad. CloudOn pentru iPad este o aplicatie pentru editarea documentelor ce se afla pe primul loc in categoria Productivity App din App Store.


Noua aplicatie ofera un mod rapid si usor de a crea si edita documente pe dispozitive mobile, eliminand aglomerarea, supraincarcarea si decalajul instrumentelor folosite pana in prezent. O echipa de 8 specialisti din iQuest a lucrat la aplicatia CloudOn pentru a oferi utilizatorilor o experienta diferita de orice altceva existent pe piata.
Caracteristicile-cheie ale aplicatiei includ design-ul „gesture-first” (bazat pe comenzi date prin gesturi), ceea ce confera usurinta si rapiditate in crearea, editarea sau stilizarea documentelor de pe iPad, in compatibilitate cu Microsoft Word, astfel incat utilizatorii sa poata citi, edita si distribui documente fara sa le formateze, cu ajutorul aplicatiilor Dropbox, Box, Google Drive si Microsoft OneDrive, pentru ca fisierele existente sa poata fi accesate fara a fi transferate. Mai mult decat atat, aplicatia ofera posibilitatea de a lucra la documente de oriunde.


Un sondaj recent in randul consumatorilor a scos in evidenta faptul ca exista un gol masiv in ceea ce priveste solutiile mobile de productivitate, 85% din respondenti simtindu-se limitati atunci cand lucreaza la documente pe dispozitivele lor mobile. Majoritatea respondentilor cred, de asemenea, ca programele/aplicatiile existente nu functioneaza destul de bine (83%), nu sunt usor navigabile (86%) si ca au probleme de compatibilitate cu fisierele Microsoft Word (65%).


La doar o saptamana dupa lansare, CloudOn a devenit numarul 1 in App Store la categoria aplicatii gratuite pentru iPad, surclasand Microsoft Word si Google Drive.
„iQuest colaboreaza cu CloudOn din 2012, echipa noastra din departamentul Mobile Solutions fiind implicata in procesul de dezvoltare a interfetei pentru aceasta aplicatie. In afara de oportunitatea de a lucra pentru un lider in domeniul solutiilor de productivitate pe dispozitive mobile, membrii echipei au avut ocazia sa invete noi tehnologii pe parcursul acestui proiect. Pot sa spun ca specialistii nostri sunt captivati de aplicatie si asteapta cu nerabdare sa continue imbunatatirea CloudOn”, a spus Marius Luca, managerul departamentului Mobile Solutions din cadrul iQuest.


Departamentul Mobile Solutions din iQuest are, in prezent, 30 de specialisti, acestia avand competente si certificari in toate platformele mobile. Un alt proiect recent livrat de catre echipa Mobile Solutions din iQuest include o aplicatie mobila care rezerva sali de sedinte si sincronizeaza programari, pentru ca sedintele sa nu se suprapuna, si un SDK (Software Development Kit) de publicitate mobil pentru iOS si Android care poate fi integrat cu usurinta in aplicatii mobile de la terte parti, ceea ce le permite editorilor si agentilor de publicitate sa incorporeze livrarea de reclame in aplicatiile lor.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
miha
Cred ca a venit momentul sa faci o schimbare in viata ta. Este necesar sa ai -peste 18 ani, - calculator si internet - sa fi serios -sa ai vointa -si multa rabdare. Programul este part-time, 2-3 ore pe zi. Se lucreaza de acasa, nu este necesar experienta. Si vei avea suportul meu permanent. De ce sa aplici la acest anunt? Ca sa ai independenta ta financiara, sa ai succesul tau, sa fi un om liber si sa ai o afacere prospera, sa fi propriul tau stapan. Investeste putin din timpul tau, sa iti asiguri viitorul. Pentru mai multe detalii , trimite-ti mesaj cu textul “info” la email: miha_michelle2002@yahoo.com
02 Ianuarie 2015, 02:46:16