Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Monitorizarea infrastructurii IT reduce cu 90% riscul de aparitie a defectiunilor

02 Ianuarie 2015



Spearhead Systems, furnizor de solutii pentru optimizarea infrastructurii IT, a devenit partener exclusiv pentru produsul Check_MK pe piata locala. Utilizarea unei solutii de monitorizare a mediului IT, precum Check_MK reduce cu peste 90% riscul aparitiei unor defectiuni care sa afecteze grav activitatea companiilor si sa genereze pierderi financiare si de imagine. Riscul este mai mare pentru companiile care folosesc servicii de cloud computing sau isi bazeaza intreaga activitate pe Internet, se arata in comunicatul trimis de companie.


„Companiile locale au inteles ca pot elimina riscurile monitorizand permanent infrastructura IT pentru a interveni in timp util in cazul aparitiei unor disfunctionalitati. Este mai ieftin sa previi un incendiu decat sa il stingi, iar investitia intr-un produs de monitorizare este, in mod evident, mai putin costisitoare decat pagubele unui downtime", considera Marius Pana, Director General, Spearhead Systems. Pentru a oferi sprijin companiilor care opereaza o infrastructura IT complexa, Spearhead Systems a incheiat un parteneriat exclusiv cu Mathias Kettner GmbH, din Germania, pentru distributia locala a Check_MK.


Check_MK este o solutie de monitorizare bazata pe platforma open source Nagios pentru care Spearhead Systems ofera servicii complementare de instalare, configurare si personalizare. Check_MK realizeaza automat inventarul intregii infrastructuri IT, hardware si software si ofera utilizatorilor informatii detaliate despre nivelul de performanta la care aceasta functioneaza. Atunci cand apar fluctuatii utilizatorii primesc alerte in timp real pentru a putea interveni eficient. Check_MK este un produs de clasa enterprise, usor de instalat si configurat, care furnizeaza o monitorizare eficienta a mediului IT, de la sisteme la aplicatii si retele.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite