Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Ymens si NEC lanseaza un program pilot prin care ofera solutii din cloud dedicate institutiilor publice din Romania

02 Ianuarie 2015



Ymens, impreuna cu NEC Corporation, anunta lansarea unui program pilot de G-Cloud dedicat administratiei publice din Romania. Institutiile publice sunt invitate sa se inscrie in program pana la data de 31 ianuarie 2015 si sa beneficieze gratuit, timp de trei luni, de o gama de solutii cloud adaptate nevoilor lor specifice. Ymens si NEC au in plan sa lanseze serviciile de G-Cloud la scara larga in prima parte a anului 2015.


Prin programul pilot, institutiile publice din Romania pot beneficia de o gama de solutii din cloud dedicate automatizarii proceselor de lucru pentru asistenta sociala, urbanism sau gestionarea si arhivarea documentelor, alaturi de aplicatii pentru video-conferinte si solutii de comunicare si colaborare.


Obiectivul principal al acestui program este sustinerea institutiilor publice locale in adoptia tehnologiei cloud, in scopul cresterii calitatii serviciilor publice furnizate cetatenilor, atat in mediul urban, cat si la nivel rural. Proiectul sprijina totodata maximizarea eficientei la nivelul institutiilor, optimizarea utilizarii resurselor, reducerea costurilor si imbunatatirea abilitatilor de atingere a obiectivelor de performanta.
Primele primarii din Romania si-au aratat deja interesul in vederea participarii in programul pilot, cu scopul de a oferi servicii online moderne si transpartente cetatenilor din judetele deservite.


In 2014, Ymens si NEC au devenit parteneri pentru a oferi solutii moderne de cloud guvernamental in Romania, imbinand expertiza vasta detinuta de Ymens in dezvoltarea de proiecte cloud si tehnologiile robuste si sigure oferite de NEC. Acest program pilot ofera astfel solutii IT moderne de care institutiile publice au nevoie pentru a creste productivitatea angajatilor si a adresa mai eficient necesitatile cetatenilor, reducand in acelasi timp costurile cu infrastructura si resursele IT necesare.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
miha
Cred ca a venit momentul sa faci o schimbare in viata ta. Este necesar sa ai -peste 18 ani, - calculator si internet - sa fi serios -sa ai vointa -si multa rabdare. Programul este part-time, 2-3 ore pe zi. Se lucreaza de acasa, nu este necesar experienta. Si vei avea suportul meu permanent. De ce sa aplici la acest anunt? Ca sa ai independenta ta financiara, sa ai succesul tau, sa fi un om liber si sa ai o afacere prospera, sa fi propriul tau stapan. Investeste putin din timpul tau, sa iti asiguri viitorul. Pentru mai multe detalii , trimite-ti mesaj cu textul “info” la email: miha_michelle2002@yahoo.com
02 Ianuarie 2015, 02:44:53