Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Cloud Computing >> Evenimente >> Stiri si comunicate

IBM semneaza un acord cu ABN AMRO pentru servicii in mediul cloud

03 Ianuarie 2015



IBM si ABN AMRO au semnat un acord in valoare de mai multe miliarde de dolari pe o durata de 10 ani pentru a gestiona infrastructura IT care sprijina operatiunile bancii la nivel global. Acordul include implementarea unei platforme IBM cloud private impreuna cu standardizarea si simplificarea ulterioara a unei arhitecturi IT deja existente, pornind de la mobile computing si pana la infrastructura mainframe.


Prin continua optimizare si transformare a infrastructurii cloud, banca are ca obiectiv imbunatatirea calitatii serviciilor, determinarea unei mai mari eficiente operationale si asigurarea de produse noi si inovative care deservesc nevoile digitale in continua schimbare ale clientilor la nivel mondial. Acest acord este asteptat sa creeze economii financiare pe toata durata derularii contractului.


Avand sediul central in Olanda, ABN AMRO ofera servicii clientilor din retail, din domeniul privat si din domeniul corporate. Acest acord prevede extinderea relatiei IT strategice a bancii cu IBM.
Noul acord cu IBM ofera servicii complete de administrare pentru mainframe, servere, stocare, end-user computing, help-desk precum si suport pe partea de aplicatii si face parte dintr-o initiativa de transformare la nivel de organizatie la ABN AMRO, care este axata pe imbunatatirea profitabilitatii prin combinarea orientarii catre client cu excelenta operationala.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite