Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Antreprenorul anului intră în etapa Swiss Made • Mircea Tudor mută strategic pe piața internațională prin construirea unei fabrici în Elveția

05 Ianuarie 2015




Când se vor efectua primele ablaţii ale tumorilor cu laser, pe subiecţi umani, în cadrul proiectului FOTOLON, de care ne-aţi mai vorbit în articolele Market Watch?
Ne pregătim ca într-un interval de timp de 6-8 luni să avem un prototip funcţional, apt pentru a fi folosit în teste pe subiecţi umani. Mizăm pe o colaborare strânsă cu Spitalul Sf. Constantin din Braşov, cu care am avut deja discuţii, precum şi cu MEDLIFE, unul din partenerii noştri de cercetare din domeniul medical. Nu ne aşteptam la surprize neplăcute. Capacitatea noastră de a simula virtual procese complexe cu interferențe între parametri fizici, biologici, chimici este atât de mare încât aproape fără excepţie rezultatele reale au fost la distanţă de câteva procente faţă de rezultatele determinate prin simulări virtuale.

Ce alte proiecte în diferite faze mai aveţi pe planşetă? Fiind la propriu aproape de Geneva, pregătiţi ceva spectaculos pentru Salonul din 2015?
Nu pentru 2015. Ne-am făcut un obicei să mergem la Geneva în ciclu olimpic, din 4 în 4 ani. Intervalul este suficient pentru a reveni cu invenţii spectaculoase, capabile să concureze pentru podiumul Salonuluide la Geneva . În 2015 voi fi la Geneva fără îndoială în calitate de membru al juriului internaţional, dar nu în calitate de expozant.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite