Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

CA World 2014, un reper al industriei IT globale

06 Ianuarie 2015



Devenit un punct de referință al industriei IT, evenimentul CA World 2014, organizat de către CA Technologies, a avut o audiența record, printre participanți aflându-se, și la această ediție, compania PowerNet Consulting, unul dintre principalii parteneri ai CA Technologies în România. Eduard Dimitriev, directorul general PowerNet Consulting, ne-a prezentat, succint, noile direcții de dezvoltare și modul în care clienții locali vor beneficia de acestea.

Cu un auditoriu de peste 5.400 de participanți, alcătuit atât din parteneri CA Technologies, cât și din clienți din întreaga lume, CA World 2014 a confirmat încă o dată că este un reper în prefigurarea noilor tendințe pe piața IT.
"CA Technologies este recunoscută la nivel mondial ca una dintre cele mai dinamice companii în domeniul inovării, proces susținut atât prin dezvoltarea aplicațiilor proprii, cât și prin achiziționarea de companii cu soluții originale, complementare portofoliului CA. Pentru a elimina riscurile eterogenității și fragmentării ofertei, CA Technologies s-a concentrat în ultimii ani pe integrarea într-un mod unitar a achizițiilor realizate în soluțiile existente. Portofoliul de aplicații a trecut printr-un proces de consolidare și unificare pe principiul complementarității și al abordării verticale, în paralel cu un efort susținut de reducere a complexității. Astfel, la momentul actual, grație arhitecturilor și interfețelor intuitive, procesul de personalizare al oricărei soluții CA este simplificat, ceea ce le oferă mai multă flexibilitate clienților", ne-a explicat Eduard Dimitriev, directorul general PowerNet Consulting.



Beneficii pentru clienți
PowerNet Consulting a participat și în acest an la eveniment alături de o serie de clienți din România. "CA World le oferă clienților oportunitatea de a vedea la lucru, live, soluțiile CA în implementări reale. Fiind vorba de aplicații IT complexe, de amploare, pentru parteneri este dificilă crearea unor medii eterogene, care să permită replicarea situațiilor reale, precum și evidențierea și prezentarea întregului potențial al aplicațiilor pe care clienții doresc să îl cunoască. CA World compensează acest deficit, oferind exemple concrete, cu beneficii palpabile", explică Eduard Dimitriev.

Una dintre dintre direcțiile principale ale ediției CA World de anul acesta a fost DevOps - componenta de dezvoltare operațională, prin care CA își intensifică focusul pe ajustarea soluțiilor la necesitățile reale ale clienților, pe infrastructura existentă, fără a-i forța să facă achiziții direcționate și fără costuri suplimentare pe zona de integrare.



"Practic, fiecare client CA beneficiază de o soluție unică, dezvoltată și personalizată pentru el, care îi permite valorificarea optimă a tuturor funcționalităților și instrumentelor integrate în aplicație", afirmă directorul PowerNet Consulting.

Avantaje pentru parteneri
Din perspectiva partenerilor CA Technologies, CA World oferă oportunitatea atingerii, în cadrul secțiunilor dedicate, a unui nivel ridicat de interacțiune cu specialiștii CA . "Prin intermediul parteneriatului, avem acces la întregul volum de resurse și competențe oferit de CA Technologies, însă evenimentul permite depășirea nivelului solicitărilor punctuale și creează posibilitatea de a împărtăși direct experiențe valoroase cu specialiști cu o experiență bogată în zona implementărilor complexe", explică Eduard Dimitriev. Prin intermediul schimburilor de experiență, pot fi discutate și analizate provocările cu care se confruntă partenerii CA în cadrul proiectelor derulate și pot fi găsite soluții practice, la fața locului, care pot fi exemplificate concret.



"CA World reprezintă un eveniment foarte util pentru noi, ca parteneri CA Technologies, pentru că ne familiarizează cu noile evoluții ale pieței, cu principalele direcții de dezvoltare, nu doar ale portotoliului CA, ci ale întregii industrii IT. Venim în contact cu idei inovatoare, pe care le adaptăm astfel încât să răspundă optim cerințelor specifice pieței locale", concluzionează Eduard Dimitiriev, directorul general PowerNet Consulting.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite