Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

ArcGIS 10.3: S-a lansat noua generație de software GIS

06 Ianuarie 2015
Noutăți în ArcGIS Online
ArcGIS for Open Data s-a lansat oficial și este disponibil în 24 de limbi. Utilizând serviciul Open Data în ArcGIS Online, utilizatorii platformei ArcGIS pot da acces publicului la seturi de date oficiale. Prin intermediul unei interfețe, web site-ul Open Data al organizației poate fi creat în mai puțin de 10 minute. De la lansarea în beta, mai mult de 750 de organizații au implementat ArcGIS for Open Data.

Aplicații gata de utilizat
Explorer for ArcGIS este acum disponibil pentru Mac dar și pentru Android. Noua versiune pentru iOS de Explorer for ArcGIS are capabilități de publicare a hărților temporale. Collector permite utilizatorilor mobili să culeagă date în teren, atât în mod conectat cât și deconectat. Operation Dashboard nu mai este disponibil doar ca aplicație desktop, ci și ca aplicație web, existând posibilitatea vizualizării acesteia direct în browser.

Pentru a descoperi în totalitate noutățile oferite de platforma ArcGIS odată cu lansarea ArcGIS 10.3, vă invităm să accesați www.esri.roParerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite