Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

„Puterea” unui portofoliu unic – Power Portfolio

06 Ianuarie 2015



Hexagon Geospatial anunță cu mândrie lansarea Power Portfolio, un nou fel de a conceptualiza ciclul de viață al datelor geospațiale și care oferă toate instrumentele necesare pentru a exploata inteligent fluxul continuu de date și de a rezolva problemele lumii.

În fiecare zi, în orice colț al lumii au loc schimbări dramatice. De la urbanizare la dezastre naturale, suntem continuu provocați să transformăm schimbarea în acțiune, demers care, în ultimă instanță, necesită informație.

Ca să înțelegi schimbarea, ai nevoie de informație care să poată fi transformată în date și conținut. Adevărata transformare are loc, în realitate, atunci când facem pasul de la simpla achiziție de date la utilizarea acesteia în moduri care facilitează înțelegerea și descoperirea.

Dacă stai să te gândești, informația nu e cu mult diferită de vânt. Oriunde în lume, puterea vântului ne influențează viețile zi de zi, de la experiențe blânde și plăcute, până la extremele puternice și distructive.

Mulți oameni cu viziune au înțeles felul în care vântul poate să ne schimbe viețile în bine. Acești inovatori au descoperit că există posibilitatea de a exploata energia brută kinetică a vântului și de a o transforma într-o sursă adevărată de energie. O turbină de vânt, cu cele trei palete ale sale și un motor, are abilitatea de a genera energie adevărată.

Prin similitudine, puterea și electricitatea sunt informația. Turbina de vânt este informația geospațială care se transformă în conținut, ceea ce permite lumii să ia decizii mai înțelepte.

Datele sunt resursa naturală. Datele sunt vântul. În toate industriile, lucrăm cu organizații care se luptă să înțeleagă datele și să le transforme în informație acționabilă.

Dacă te uiți la funcționalitățile portofoliului Hexagon Geospatial, noi suntem echivalentul unei turbine de vânt. Metaforic vorbind, noi exploatăm puterea vântului și ajutăm organizațiile să îl transforme în putere.

Ducând tema „puterii” la nivelul următor, noi am schimbat modul în care ne referim la tehnologiile noastre. Numele individuale ale produselor noastre nu s-au schimbat, însă de acum înainte ne vom referi la soluțiile noastre cu numele „Power Portfolio.”

Componentele „Power Portfolio”
Există trei categorii de componente în Power Portfolio: suita de Producție, suita de Livrare și suita de Construcție. Chiar și luate individual, cele trei reprezintă suite de tehnologie incredibil de puternice, conținând produse lider în industrie care pot duce procesele de decizie ale oricărei organizații la scală globală.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite