Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

„Puterea” unui portofoliu unic – Power Portfolio

06 Ianuarie 2015




Suita de Producție permite utilizatorilor să colecteze, să proceseze, să analizeze și să înțeleagă datele brute geospațiale, pentru ca organizația să poată livra, în ultimă instanță, informație care poate fi utilizată.
Suita de Livrare permite managementul și livrarea datelor către alții.

Suita de Construcție oferă instrumentele de a construi aplicații geospațiale personalizate și soluții care folosesc un set sofisticat de tehnologii cu focus pe dezvoltator. Această suită extinde, de asemenea, funcționalitatea geospațială către alte domenii, cu ajutorul unor seturi de instrumente moderne și dinamice. Prin gruparea produselor noastre în trei suite care descriu mai bine ciclul de viață al datelor geospațiale, simplificăm modul în care puteți privi datele geospațiale.

Noi oferim flexibilitatea care permite utilizatorilor noștri să construiască liber pe produsele și suitele dorite pentru a-și consolida organizațiile și pentru a-și îndeplini obiectivele. Împreună, aceste trei suite oferă organizațiilor managementul complet și revoluționar al datelor geospațiale pe tot ciclul de viață al acestora.

Soluțiile puternice oferă flexibilitate în piețele globale și asta înseamnă să stăpânești inteligent schimbarea.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite