Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

EDGE in toate resedintele de judet

28 Aprilie 2006



Orange a extins acoperirea EDGE in toate cele 41 de resedinte de judet si statiunile de pe litoralul Marii Negre pentru a oferi acces la serviciile video si internet de banda larga cat mai multor romani. Rata de penetrare a EDGE este acum de aproximativ 40% din populatia Romaniei. Daca in momentul lansarii, EDGE era prezent in 4 orase, acum clientii Orange din 41 de orase beneficiaza de servicii de date la viteze de transfer mult mai mari si pot accesa in Orange World sectiunea de servicii video care le ofera posibilitatea de a vedea pe telefonul mobil 3 posturi de televiziune in direct (Pro TV International, N24 si Minimax), emisiuni TV inregistrate, concerte si meciuri de fotbal in direct, clipuri in timp near-live din UEFA Champions League si Divizia A, stiri, videoclipuri muzicale, prezentari de filme, interviuri precum si imagini live din Piata Victoriei.


Pana la 30 aprilie clientii Orange beneficiaza de o oferta speciala pentru serviciile de date:


* 50% reducere la abonamentul lunar pentru orice optiune de date in primele 12 luni daca se aboneaza pe 2 ani si in primele 6 luni daca se aboneaza pe 1 an. Astfel, activand optiunea Internet Unlimited, clientii pot beneficia de acces mobil nelimitat la Internet cu 35 USD pe luna timp de un an.


* 60% reducere la pretul Mobile Office Card pentru contract pe 2 ani sau 40% reducere daca se aboneaza pe 1 an. Cu Mobile Office Card clientii au acces mobil si rapid de pe laptopul lor la internet, intranetul si contul de e-mail al companiei.


* telefoane EDGE si modem EDGE USBla preturi speciale



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite