Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Xerox a lansat WorkCentre 7970

07 Ianuarie 2015



Xerox a lansat WorkCentre 7970, un nou echipament multifunctional color A3, destinat companiilor care au un volum mare de lucru cu documentele. Dispozitivul ofera o viteza de copiere si imprimare alb-negru si color de pana la 70 de pagini pe minut.
De asemenea, WorkCentre 7970 este echipat cu o tava de alimentare cu hartie de mare capacitate, pentru 2.000 de coli, iar imprimarea primei pagini se realizeaza in mai putin de 6,9 secunde color si 4,2 secunde alb-negru, oferind posibilitatea utilizatorilor de a realiza mai multe lucrari, intr-un timp mai scurt.


Pentru companiile care au un flux mare de lucru si trebuie sa creeze documente color cu un impact mare, cum ar fi materiale de marketing sau prezentari de vanzari, Xerox WorkCentre 7970 produce imagini color la o rezolutie de 1.200 x 2.400 dpi, datorita tehnologiei Digital Image Registration Control.


„Noul echipament multifunctional este cel mai rapid A3 color Xerox pentru mediul de birou si este echipat cu tehnologia Xerox ConnectKey, astfel utilizatorii pot sa-si desfasoare activitatea din orice loc si oricand doresc, in conditii de siguranta. Cu WorkCentre™ 7970 documentele pot fi imprimate, scanate sau trimise prin fax, in cloud sau catre orice birou. Iar pentru un plus de confort, panoul de comanda la distanta permite administratorilor IT sa intervina pe echipament ca si cum s-ar afla in fata dispozitivului”, afirma Bogdan Cobuz, Enterprise Business Product Marketing Manager Xerox Romania.


Echipamentul ofera utilizatorilor posibilitatea de a personaliza setarile driver-ului de imprimare pentru a face economie si pentru o eficienta sporita. De exemplu, Xerox Standard Accounting furnizeaza rapoarte pentru un control mai eficient al costurilor tuturor functiilor dispozitivului.


WorkCentre 7970 ajuta companiile sa-si protejeze informatiile confidentiale, sa previna accesul neautorizat si sa tina sub control amenintarile exterioare, datorita tehnologiei de securitate integrate McAfee. In plus, noul echipament multifunctional se conformeaza celor mai recente standarde de securitate din toate domeniile de activitate, inclusiv administratie, finante si sanatate.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite