Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

ESET se alatura Facebook pentru a oferi servicii de securitate gratuite tuturor utilizatorilor

07 Ianuarie 2015Producătorul de soluții de securitate lansează ESET Online Scanner pentru Facebook pentru a proteja toți utilizatorii Facebook împotriva malware-ului.
Soluția ESET ajută utilizatorii să scaneze și să identifice malware-ul publicat în cadrul contului lor Facebook atunci când sunt conectați de pe un computer infectat și să elimine în siguranță amenințările depistate. ESET Online Scanner pentru Facebook este disponibil pentru toți utilizatorii Facebook.


Atunci când un utilizator se conectează în contul lui, Facebook monitorizează activitatea pentru depistarea unor semne de comportament suspect - cum ar fi trimiterea de mesaje spam sau link-uri infectate către prietenii din rețea. Dacă se detectează acest tip de activitate, Facebook afișează un mesaj care oferă utilizatorului posibilitatea de a utiliza ESET Online Scanner - direct în Facebook, fără nicio taxă sau întrerupere.


In cazul în care utilizatorii aleg să descarce și să ruleze scanerul, ei pot continua să utilizeze Facebook și celelalte servicii de pe dispozitivul lor, fără nici o pierdere de performanță. Când scanarea este completă, ei vor primi o notificare prin intermediul Facebook și vor putea să revizuiască rezultatele scanării. Curățarea începe după ce scanarea este completă, în cazul în care a fost descoperit un cod malițios infiltrat.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite