Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

Samsung Electronics lanseaza primul smartphone cu tehnologie LTE-A Tri-Band CA

07 Ianuarie 2015



Samsung Electronics a lansat primul smartphone cu tehnologie LTE Advanced (LTE-A) Tri-Band Carrier Aggregation (CA). Dispozitivele Galaxy Note 4 echipate cu aceasta tehnologie le ofera utilizatorilor o viteza de descarcare de 300 Mbps, de patru ori mai rapida decat serviciile LTE 4G disponibile acum.


Samsung Galaxy Note 4 echipat cu tehnologia LTE-A Tri-Band CA le va oferi utilizatorilor cea mai buna retea disponibila pe piata, selectand latimile de banda in mod optim. Dispozitivul detecteaza trei frecvente diferite si le integreaza intr-o singura conexiune ce suporta retele de categoria 6, cu viteze pana la 300 de Mbps. Astfel, utilizatorii pot descarca un film de 700 de MB in aproximativ 19 secunde sau 10 melodii de 40 de MB intr-o singura secunda.


Pe masura ce tehnologia telecomunicatiilor continua sa se dezvolte, Galaxy Note 4 echipat cu LTE-A Tri-Band CA va fi disponibil in retele de categoria 9, cu viteze de descarcare pana la 450 de Mbps ce vor fi disponibile publicului in cursul anului 2015.


Angajamentul Samsung de a le oferi utilizatorilor tehnologia 4G LTE a fost respectat in cursul anului 2014 prin lansarea Galaxy S5 LTE+ si Galaxy S5 Broadband LTE, care le-au oferit utilizatorilor cele mai rapide viteze de descarcare la momentul lansarii lor pe piata. In timpul Mobile World Congress 2014, Samsung a prezentat primele solutii LTE-A Tri-Band CA cu viteze de 450 de Mbps.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite