Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

GOCLEVER lanseaza CHRONOS ECO, primul smartwatch din portofoliu

07 Ianuarie 2015GOCLEVER lanseaza smartwatch-ul CHORONOS ECO, intrand astfel pe piata de dispozitive electronice care pot deveni accesorii vestimentare. Avand un design minimalist si o greutate de doar 36 de grame, noul gadget se potriveste atat cu tinutele sport, cat si cu cele mai formale.


CHRONOS ECO a fost conceput ca un asistent personal. Datorita ecranului Sharp Memory LCD monocrom si rezistent la zgarieturi, toate informatiile importante cum ar fi identitatea apelantului sau informatii despre SMS-urile si email-urile primite, sunt afisate in mod lizibil. Dispozitivul poate fi folosit si in lumina puternica, dar si pe intuneric (datorita functiei de iluminare). Controlul smartwatch-ului este deosebit de usor si se realizeaza prin intermediul a patru butoane. Ceasul este insotit de un manual de utilizare, de o curea eleganta de culoare neagra si de un cablu magnetic pentru incarcare. In pofida dimensiunilor reduse, de doar 4.5 x 3.5 x 1.1 cm, CHRONOS ECO are o autonomie de pana la 30 de zile.


Noul dispozitiv GOCLEVER poate fi folosit cu orice telefon mobil echipat cu sistem de operare Android (4.4) si iOS.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite