Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Managerial Tools >> Outsourcing >> Stiri si comunicate

Connections Consult devine membru al ABSL

07 Ianuarie 2015



Asociatia Liderilor din Domeniul Serviciilor pentru Afaceri din Romania (ABSL) anunta un nou membru, compania specializata in externalizarea de servicii de business Connections Consult. ABSL reuneste cele mai mari companii de profil din domeniile Shared Services Center (SSC), Business Process Outsourcing (BPO), Outsourcing IT (ITO) si cercetare si dezvoltare (R&D).


„Sectorul serviciilor pentru afaceri din Romania are un potential foarte mare de crestere, iar obiectivul nostru este sa sustinem si sa participam la atingerea acestui potential. Astfel, ne vom implica in cresterea vizibilitatii industriei si in consolidarea de bune practici in domeniu si vom colabora cu ABSL Romania in interactiunea cu autoritatile pentru a reglementa cadrul industriei de servicii de business si, implicit, pentru a facilita dezvoltarea acesteia atat din perspectiva serviciilor pentru afaceri livrate local si international, cat si a impactului in economie in calitate de angajator”, a declarat Bogdan Florea, CEO si fondator al Connections Consult.


Sectorul de servicii pentru afaceri este un angajator important in Romania. In total, peste 60.000 de profesionisti sunt angajati in aceasta industrie, dintre care 25% in companii membre ABSL. Industria locala ofera o gama larga de servicii clientilor din Europa, America de Nord si Romania, acoperind si America de Sud, Africa, CEE, Asia Pacific, precum si Orientul Mijlociu.


ABSL reuneste 25 dintre cele mai mari organizatii de profil regionale si internationale din sectorul de servicii de afaceri. Companiile membre ABSL sunt Genpact, GRS, HP, Luxoft, Microsoft, Office Depot, PricewaterhouseCoopers, Stefanini, TELUS International, Wipro, WNS, Accenture, APT, Connections Consult, Process Solutions, Societe Generale European Business Services, UCMS Group, iar partenerii strategici ai asociatiei sunt ACCA, Fine Law, I.Future, Jones Lang LaSalle, KPMG, McCann PR, Mikomax - Corporate Office Solutions si Skanska.


Scopul ABSL Romania este de a sprijini dezvoltarea pe termen lung si cresterea dinamica a sectorului de servicii pentru afaceri si, in acelasi timp, de a mari nivelul de atractivitate al Romaniei pentru investitii si pentru dezvoltarea de proiecte de outsourcing si offshoring. ABSL doreste sa intensifice interactiunea si colaborarea la nivel de industrie, prin facilitarea schimbului de cunostinte, experienta si bune practici dintre companiile din acest sector. ABSL sprijina antreprenoriatul si practicile de business avansate, evalueaza oportunitatile legislative de imbunatatire si ajuta la adaptarea cerintelor de business prin recomandarea de schimbari in sistemul educational din Romania. Asociatia colaboreaza cu autoritatile locale si centrale si cu comunitatea de business, cu scopul de a oferi sprijin pentru investitiile reciproce si de a intari implicarea in comunitatile locale.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite