Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Seenow, prima aplicatie video romaneasca disponibila pe Google Chromecast

07 Ianuarie 2015Seenow - serviciul de TV & Video on Demand pentru PC, tableta, mobil si Smart TV - este de acum disponibil si pe dispozitivul de video streaming Chromecast, lansat de Google anul acesta. Seenow devine astfel prima aplicatie video romaneasca care ofera suport Chromecast prin smartphone si tableta pe sistemele de operare Android si iOS.
Chromecast este un dispozitiv de streaming video dezvoltat de Google care permite vizionarea continutului video din aplicatiile mobile direct pe televizor, indiferent daca acesta este sau nu un Smart TV. Totul devine posibil prin simpla conectare a dispozitivului Chromecast la portul HDMI al televizoarelor. In felul acesta, experienta de consum video pe ecranul mare al televizorului este controlata foarte comod de pe telefon sau tableta.


Cu ajutorul Chromecast, oferta Seenow devine usor de accesat pe televizor, prin simpla apasare a unui buton specific disponibil in aplicatiile mobile. Utilizatorii Seenow pot urmari pe televizor, impreuna cu intreaga familie, meciurile din Liga 1, Cupa Ligii si Cupa Romaniei, sute de filme, seriale si documentare HD sau canale TV si emisiuni inregistrate, chiar daca nu au un Smart TV.


„Ecranele Smart TV genereaza un volum de consum video semnificativ pentru Seenow, iar integrarea suportului pentru Chromecast in aplicatiile Seenow aduce acum vasta noastra oferta de continut de pe smartphone sau tableta direct pe televizor. Astfel, orice abonat de cablu TV din Romania care nu are acces la competiile nationale de fotbal sau la cea mai mare oferta de filme si seriale video on demand le poate accesa pe orice fel de televizor cu un dispozitiv Chromecast si oferta Seenow care incepe de la 2 euro/luna fara TVA”, declara Catalin Clemente, Director de Marketing si Vanzari.


Seenow este disponibil in acest moment pe televizoarele inteligente Samsung, LG si Phillips Smart TV si va continua strategia de extindere a mijloacelor de vizionare pe ecranul televizorului si in perioada urmatoare.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite