Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Bittnet Systems prognozeaza afaceri de 4 milioane de euro pentru 2015

07 Ianuarie 2015Bittnet Systems si-a propus pentru 2015 atingerea unei cifre de afaceri de 4 milioane de euro, bazandu-se pe cresterea semnificativa din ultimii cinci ani (peste 480%), deschiderea biroului regional la Cluj-Napoca si clasarea in topul celor mai inovatoare companii din Romania.


Primul obiectiv il reprezinta expansiunea teritoriala, dupa deschiderea biroului regional din Cluj-Napoca si a tot mai multor cereri de colaborare din diferite orase mari ale tarii.
Al doilea obiectiv consta in marirea echipelor de vanzari, tehnice si de marketing. Bittnet cauta oameni tineri, dornici sa invete, pentru a-i integra in echipa.


Ca integrator IT, Bittnet vrea sa se concentreze pe serviciile de migrare in cloud (private cloud, hybrid cloud) si pe solutiile de securitate, care au ajutat la cresterea companiei in 2014. Mai mult, si-a propus sa devina cel mai important integrator de servicii cloud de pe piata locala.


In ceea ce priveste serviciile de training, compania doreste sa-si dezvolte portofoliul de cursuri, urmarind detasarea in pozitia de “one stop shop”, unic partener de training IT pentru companii, indiferent de complexitatea nevoilor acestora.


Al cincilea obiectiv al Bittnet pentru 2015 il reprezinta mentinerea ritmului accelerat de crestere prin atragerea de noi surse de finantare. O sursa ar putea fi chiar listarea la bursa.
„Avem doua surse posibile de crestere: fie investitorii privati, fie listare publica. Le analizam pe amandoua. In cazul in care conditiile vor fi prielnice, vom prefera varianta de listare publica, in special pentru vizibilitatea si transparenta castigate in ochii clientilor”, explica Cristian Logofatu, Chief Financial Officer Bittnet Systems.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite