Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Educatie >> Stiri si comunicate

90 de echipamente Apple donate catre Transylvania College din Cluj-Napoca

07 Ianuarie 2015



Transylvania College, singura scoala din Romania acreditata pe curiculum romanesc si curriculum Cambridge, a primit din partea lui Peter Sealey, unul dintre primii membri ai Board of Advisors Facebook si CEO al firmei de consultanta The Sausalito Group, o donatie constand in 90 de laptopuri si tablete Apple destinate profesorilor si asistentilor acestei institutii, in scopul construirii planurilor de lectii si al accesarii de resurse suplimentare pentru predarea la clasa.


„Pe langa cea mai buna educatie, intr-un campus ultra-modern care ofera accesul la tehnologie de ultima ora, fiind singura scoala din tara dotata cu sistem de proiectie 3D, elevii primesc informatii relevante pentru lumea in care traim, dar si pentru lumea in care ei vor trai si vor profesa ca adulti, fiind pregatiti sa faca fata cu succes oportunitatilor si provocarilor din viitor. Cu ajutorul acestor echipamente, profesorii si asistentii nostri isi vor putea pregati mai usor cursurile si vor avea acces la numeroase alte resurse. Pe aceasta cale, ii multumim inca o data domnului Peter Sealey pentru increderea acordata si pentru gestul sau generos”, a declarat Ruxandra Mercea, Director Executiv Transylvania College.


Transylvania College este singura scoala internationala din Romania care ofera un traseu educational complet, de la cresa pana la liceu, cu sistem de boarding-internat dupa model britanic, dedicat in mod special elevilor de liceu si celor care intra in clasa a VIII-a. In anul scolar 2014-2015, aproape 600 de elevi, din 25 de tari, de pe 6 continente, au ales Transylvania College pentru educatia la standarde internationale oferita de aceasta institutie.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite