Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Networking >> Stiri si comunicate

TRENDnet lanseaza o priza inteligenta

07 Ianuarie 2015



TRENDnet anunta disponibilitatea modelului THA-101, un switch pentru priza electrica dotat cu un modul N300 de extindere a retelei wireless.
Noul dispozitiv este ideal pentru extinderea semnalului wireless din zonele unde acesta este foarte slab, sau inexistent. Pentru aceasta THA-101 trebuie pozitionat intr-o zona unde dispozitivul mobil (tableta sau telefonul) are un minim de doua linii la semnalul wireless emis de reteaua deja existenta. Instalarea sa se face foarte usor, fie folosind butonul WPS fie folosind aplicatia TRENDnet Smart Home disponibila pe shop-ul Apple si Android.


Pe langa optiunea de extender wireless, THA-101 detine si o functie inteligenta de management pentru alimentarea dispozitivelor conectate la priza sa de curent. Astfel, prin intermediul acesteia, veti putea sa opriti sau sa porniti dispozitivele (ventilator, calculator, veioza etc.) alimentate de la priza sa, folosind un dispozitiv mobil Apple/Android cu conexiune la internet. Mai mult, tot prin intermediul aplicatiei veti putea seta un ciclu saptamanal de pornire/oprire, cu timpi variabili pe durata zilei.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
Aurelia
Stiati ca timpul petrecut acasa, pe net, poate fi valorificat? De aceea ma adresez dumneavoastra! Caut persoane care doresc acest lucru, persoane mature, serioase, perseverente si deschise unei „provocari inedite”. Colaborarea este pe termen lung si se va concretiza dupa o perioada de asimilare a unui CURS GRATUIT de instruire de la zero si incheierii unui CONTRACT legal. Suma de bani obtinuta va fi proportionala cu timpul alocat acestei activitati si functie de abilitatile fiecaruia. Cei interesati pot cere informatii de aici: info.aurelia2014@gmail.com
10 Ianuarie 2015, 04:47:12