Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Datanet Systems incheie 2014 cu un profit in crestere cu 10% si pregateste extinderea pe piata externa

28 Ianuarie 2015Datanet Systems, unul dintre principalii integratori locali de sisteme informatice complexe, a inregistrat in 2014 o cifra de afaceri de cca. 23,7 milioane USD, in crestere cu 3,4% fata de anul precedent. Compania a raportat o crestere a profitabilitatii de 10%, obtinuta in urma actiunilor de eficientizare a costurilor interne. Datanet Systems a atins acesti indicatori financiari in urma cresterii numarului de proiecte de infrastructura de date si telefonie, precum si a intensificarii activitatii pe noi linii de business. Complementar, numarul de angajati ai companiei a ajuns la 56, in crestere cu 20% fata de anul anterior. 2014 a reprezentat un an de constructie si consolidare pentru Datanet Systems, care a pus bazele unui centru de dezvoltare, integrare si implementare software, orientat preponderent pe segmentul aplicatiilor de call center, customer service, administrare de retele de date si infrastuctura pentru Cloud Computing.

In 2015, Datanet Systems isi mentine focusul pe proiectele de integrare de solutii informatice complexe, cu un grad ridicat de personalizare, astfel incat sa raspunda eficient cerintelor clientilor. O a doua directie importanta de business pentru acest an o reprezinta proiectele de export de servicii profesionale in domeniile infrastructura IT&C si software, proiecte care au ca beneficiari companii mari din domeniul transporturilor aeriene din regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu si Africa). "Cresterea din 2014 se inscrie in evolutia unei companii mature, cu obiective bine trasate. Ne-am atins toate obiectivele propuse si am stabilit o directie clara pentru dezvoltarea viitoare a companiei. Avem resursele umane si competentele tehnice necesare pentru a ne putea consolida pozitia pe piata regionala, cu proiecte complexe dezvoltate pentru clienti de top. Colaboram pe piata interna cu nume mari, precum Vodafone, Orange, RCS&RDS si suntem siguri ca putem livra aceeasi calitate oricarei companii din regiune", afirma Dragos Stroescu, Director Executiv al Datanet Systems.

Pentru 2015, Datanet Systems are ca obiective o crestere similara a cifrei de afaceri si dezvoltarea si consolidarea activitatii pe pietele externe. Compania pune accent pe tehnologii de tip Cloud Computing si Data Center, sisteme IT&C furnizate ca serviciu, securitate si solutii de infrastructura informatica pentru transportul aerian.

Despre Datanet Systems:

Activ pe piata inca din 1998, Datanet Systems este unul din cei mai importanti integratori de sistem pentru retele de date, lider in domeniul sistemelor de
comunicatii unificate, videoconferinta si solutii de infrastructura pentru centre de date. Datanet Systems este principalul partener Cisco in Romania si deruleaza parteneriate de afaceri cu furnizori internationali precum EMC, VMware, Symantec, FireEye, LANDesk, Certes Networks, Aruba, Zoom International, AirWatch. Compania detine un portofoliu complet si competitiv de solutii la standarde internationale in urmatoarele arii: infrastructura de comunicatii, centre de date si virtualizare, comunicatii unificate, interactiunea cu clientii si contact centers, securitatea informatiei. Datanet Systems are o echipa de peste 50 de persoane, care insumeaza peste 65 de certificari profesionale. Din noiembrie 2009, Datanet Systems face parte din SOITRON Group SE.

Pentru mai multe informatii, contactati:
Gabriel Musat
Technical and Marketing Manager

office@datanets.ro
www.datanets.roParerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite