Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

UTOK lanseaza smartphone-urile din gama Dorel si Explorer

01 Februarie 2015UTOK anunta modele Dorel si Explorer, din categoria telefoanelor rezistente la socuri mecanice, praf si apa.


UTOK Dorel si Explorer ofera atat functiile de baza ale unui telefon, cat si puterea, versatilitatea si avantajele unui smartphone ce poate rula cele mai noi aplicatii Android. UTOK Dorel este destinat celor ce experimenteaza in fiecare zi conditii provocatoare, in timp ce UTOK Explorer se adreseaza celor cu simtul aventurii, dornici sa cunoasca fiecare colt al naturii. Cu ajutorul invelisului cauciucat, certificat IP67 ce le face rezistente la praf si scufundarea in apa timp de 30 de minute, UTOK Dorel si Explorer pot fi utilizate in conditii extreme.


Fiecare dintre cele doua smartphone-uri este echipat cu un procesor Dual Core, un ecran IPS de 3.5 inch, memorie interna de 4GB, cu posibilitatea extinderii acesteia prin intermediul unui card microSD de pana la 32 GB, camera de 2 megapixeli, conectivitate WiFi, 3G, Bluetooth, senzor GPS, o baterie cu capacitate de 2000 mAh si sistem de operare Android 4.4 KitKat.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite