Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

HTC a lansat DESIRE 320

01 Februarie 2015



HTC Corporation a lansat HTC Desire 320. Succesor al HTC Desire 310, noul model vine cu toate elementele esenţiale utilizării curente şi oferă o experienţă facilă de navigare pe internet, fluiditate la rularea simultană a mai multor aplicaţii şi abilitatea de a crea rapid clipuri video personalizate. Cel mai nou membru al familiei HTC Desire a fost proiectat pentru piaţa de smartphone-uri entry-level.


Motorul modelului HTC Desire 320, care rulează Android 4.4, este un procesor quad-core de 1,3 GHz, capabil să facă faţă unei multitudini de sarcini, de la vizionarea clipurilor video şi rularea ultimelor jocuri, până la utilizarea aplicaţiilor preferate. Cu HTC Desire 320 se pot realiza mini-filme cu ajutorul funcţiei HTC Video Highlights. Pur şi simplu alegi fotografiile şi clipurile video preferate, selectezi ordinea şi melodia favorită pentru a crea în câteva secunde clipuri video, gata de partajat cu prietenii şi familia.


HTC Desire 320 aduce şi funcţia HTC BlinkFeed pentru ştiri de ultimă oră, ideală pentru cei cărora le place să rămână conectaţi şi să ţină pasul în timp real cu cele mai noi știri și evenimente.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite