Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Schneider Electric a fost premiată în cadrul Galei Platts Global Energy Awards

01 Februarie 2015Schneider Electric, specialistul mondial în managementul energiei, a fost recunoscută pentru eforturile sale de a conserva și gestiona consumul de energie în peste 300 de sedii proprii din întreaga lume. Compania a primit Premiul de Excelență în cadrul Platts Global Energy Awards 2014.


Schnedier Electric a primit Premiul de Excelență la categoria „Inițiative pentru eficiență energetică în rândul utilizatorilor finali” datorită rezultatelor obținute prin intermediul programului intern Energy Action. Premiile de Excelență Platts onorează realizările exemplare în termeni de viziune strategică, recunoaștere în cadrul industriei și tehnologii inovatoare.


Schneider Electric a lansat Programul Energy Action in 2011, pornind de la un plan ambițios de a implementa cele mai bune practici și a dezvolta tehnici de reducere a consumului de energie în sediile proprii din întreaga lume. Astfel, programul este concentrat pe inovație, sustenabilitate și excelență operațională. Până la finalul trimestrului al III-lea din 2014, Schneider Electric a depășit obiectivele programului, reducând consumul de energie cu aproape 13% și emisiile de dioxid de carbon generate de transport cu peste 16%. În aceeași perioadă, compania și-a mărit veniturile din produse Green Premium până la peste 70% din cifra de afaceri totală, acesta reprezentând un alt obiectiv cheie al programului.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite