Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Cloud Computing >> SaaS >> Stiri si comunicate

Canon anunta actualizari ale serviciului cloud, irista

01 Februarie 2015Canon prezintă noi actualizări referitoare la serviciul său de gestionare a imaginilor în cloud, irista, făcându-l mai uşor de utilizat. Funcţiile disponibile începând de astăzi reprezintă o parte din etapa următoare a platformei şi includ o experienţă de utilizare optimizată pentru tablete, precum şi posibilitatea de a comanda albume foto la calitate înaltă direct din irista.
În afară de actualizarea funcţiilor, Canon a prezentat şi noile preţuri pentru partenerii cu abonament irista, oferind celor pasionaţi de fotografie mai mult spaţiu de stocare.


Funcţiile care sunt disponibile:
Integrare Adobe Lightroom: Editaţi imaginile direct în Lightroom, funcţie care stochează şi sincronizează versiunile editate pe contul dumneavoastră irista, păstrând un singur loc în care să stocaţi toate fotografiile. Utilizatorii de Lightroom vor putea găsi fotografiile în irista şi după datele XMP, acest lucru asigurând o filtrare mai uşoară a imaginilor.


Pregătiţi pentru mai multe dispozitive: Datorită compatibilităţii cu cele mai utilizate tablete iOS şi Android, experienţa de care au parte utilizatorii a fost optimizată astfel încât toate funcţiile irista să poată fi accesate cu uşurinţă de pe tablete.


Albume foto prin simplă atingere a unui buton: Creaţi sau comandaţi albume foto HD la calitate excepţională direct din irista. Pur şi simplu alegeţi imaginile preferate şi creaţi un album în irista, totul prin intermediul browserului web. Veţi primi un album foto superb, de cea mai înaltă calitate şi vă veţi putea bucura de fotografii ori de câte ori doriţi.


Actualizările pentru irista vin împreună cu preţuri noi pentru utilizatorii cu abonament, ceea ce creşte numărul opţiunilor de stocare la toate nivelurile.


Abonamentele irista:
Până la 15GB: Niciun cost, funcţii complete
Până la 200GB: 4,99€ pe lună sau 49€ pe an
Până la 500GB: 10,99€ pe lună sau 109€ pe an
De asemenea, puteţi achiziţiona spaţiu suplimentar la preţul de 39€ pe an pentru 100GB, 99€ pe an pentru 500GB și 199€ pe an pentru 1TB.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite