Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

CEO-ul Intel a prezentat tehnologiile viitorului

01 Februarie 2015



Intel Corporation a anunțat mai multe tehnologii și inițiative care au ca scop accelerarea computingului către o altă dimensiune. Printre acestea se numără modulul Intel Curie, un produs de dimensiunea unui nasture pentru soluții wearables, noi aplicații pentru camerele Intel RealSense, drone şi experienţe 3D. Compania a anunțat inițiativa Diversity in Technology (Diversitatea în IT), care estimează o investiţie de 300 de milioane de dolari pentru a încuraja diversitatea în cadrul Intel şi în toată industria tehnologică.

„Apariția unor noi experiențe personale de computing, a dispozitivelor conectate şi inteligente și revoluția din domeniul tehnologiei purtabile redefinesc relaţia dintre utilizatori şi tehnologie. Scopul nostru este să soluţionăm problemele reale şi să oferim experienţele dorite de utilizatori şi de companii, cu ajutorul tehnologiei Intel. Pentru a face acest lucru, este necesar să creştem diversitatea şi incluziunea în industria de IT. Femeile şi minorităţile care sunt slab reprezentate vor continua să joace un rol important ca utilizatori, influenţatori, creatori şi lideri”, a declarat Brian Krzanich, CEO al Intel.

Krzanich a făcut anunțurile în cadrul târgului CES 2015. El a anunțat o colaborare în domeniul tehnologiei purtabile cu Oakley, brand de ochelari de soare pentru sport, o colaborare în domeniul 3D cu HP și a vorbit despre True Key, o nouă aplicaţie dezvoltată de Intel Security care foloseşte elemente precum faţa sau amprentele utilizatorilor pentru o logare mai uşoară și sigură.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite