Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Networking >> Stiri si comunicate

Axis lanseaza o camera termica

04 Februarie 2015



Axis Communications anunta lansarea AXIS Q29 Temperature Alarm Camera. Noua serie permite utilizatorilor sa monitorizeze de la distanta temperatura echipamentelor critice aflate in diferite locatii.
Seria AXIS Q29 vine in doua variante de echipare din punct de vedere al lentilelor şi detine un senzor ce ofera o rezolutie de 336x256 pixeli, senzor ce poate monitoriza temperatura atat a dispozitivelor aflate in proximitate cat şi la distante mai mari.


„De la lansarea primei camere termice Axis am avut clienti care s-au aratat interesati de camere de retea care sa ofere optiunea de a indica temperatura obiectelor. Scopul principal al acestor camere este acela de a detecta intrusii, dar si de a monitoriza de la distanta echipamentele critice aflate, de exemplu, in spatii unde se afla diferite echipamente de stocare. Camerele cu alarma de temperatura AXIS Q2901-E pot fi folosite pentru monitorizarea temperaturii 24/7 pentru a elimina riscurile de supraincalzire", a declarat Erik Frännlid, Director Axis pentru Product Management.
Cu ajutorul sistemelor AXIS Q2901-E si AXIS Q2901-E este posibil sa se seteze mai multe zone de monitorizare care sa lanseze o alarma atunci cand temperatura ajunge la peste sau sub un prag pre-configurat. Pentru a simplifica procesul pentru operator, camerele ofera ajutor vizual si capabilitati de detectie temperatura spot care pot previziona viitoarele probleme, indicand zonele cu un potential de risc ridicat, inainte ca acestea sa devina vizibile cu ochiul liber sau inainte ca echipamentele sa nu mai functioneze.
AXIS Q2901-E ofera suport pentru instalare atat pe perete, cat si pe tavan.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite