Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Cisco lansează Connected Analytics, noile soluții pentru analiza datelor

04 Februarie 2015



- Connected Analytics pentru Mobilitate: Utilizează opțiunea de analiză a locației pentru a evalua rețelele wireless și a oferi informații valoroase despre utilizatorii soluției Cisco Service Provider Wi-Fi. Cunoașterea tiparelor de utilizare și a gradului de adoptare a rețelelor Wi-Fi, permite furnizorilor de internet să estimeze proactiv capacitatea rețelelor wireless și să își îmbunătățească operațiunile. Mai mult, soluția Connected Analytics oferă companiilor posibilitatea de a descoperi eventuale oportunități de venituri, precum adaptarea planurilor tarifare în funcție de gradul de utilizare a rețelei.

- Connected Analytics pentru Colaborare: Măsoară gradul de adoptare a tehnologiilor de colaborare în interiorul companiei. O astfel de soluție poate oferi statistici cu privire la numărul de angajați care utilizează tehnologiile de colaborare, modul în care acestea sunt folosite, dar și gradul de recuperare a investiției.

- Connected Analytics pentru Centrele de Contact: Oferă vizibilitate asupra rezultatelor prestării de servicii call center, dar și recomandări care să conducă la o mai bună înțelegere a clienților, la îmbunătățirea serviciilor și satisfacției acestora. Spre exemplu, analiza rezultată în urma utilizării Cisco Analytics pentru Centrele de Contact poate duce la o reorganizare a modului în care sunt preluate apelurile, totul pentru rezultate îmbunătățite.


Toate aceste soluții se bazează pe platforma Cisco IOx, care permite atât clienților, cât și furnizorilor de soluții din diverse industrii să dezvolte, să gestioneze și să ruleze aplicații software direct pe dispozitive Cisco, inclusiv routere, switch-uri și altele.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite