Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Intel a anuntat disponibilitatea gamei de procesoare Intel Core vPro

04 Februarie 2015Intel Corporation a anunțat disponibilitatea celei de-a cincea generații a gamei de procesoare Intel Core vPro, care conține noi caracteristici pentru transformarea spațiului de lucru. Pentru a răspunde așteptărilor unei forțe de muncă din ce în ce mai mobilă și mai dinamice, noua gamă de procesoare Intel Core vPro oferă capabilități de tip wireless, securitate integrată și o performanță mai mare care vor permite atât angajaților, cât și companiilor să își îmbunătățească productivitatea pentru a-și menține competitivitatea.


Cu cea de-a cincea generație a gamei de procesoare Intel Core vPro, Intel țintește trei domenii diferite cu scopul de a îmbunătăți modul de lucru și de a crea o experiență mai bună pentru utilizatori și companii: designul PC-urilor, wireless display și wireless docking.


Companiile pot alege acum dintr-o varietate de modele noi, de la PC-uri până la sisteme 2în1, Ultrabook-uri, dispozitive clamshell foarte subțiri și mini PC-uri care oferă o durată de viață a bateriei de două ori mai mare și o performanță dublă, cu un design de trei ori mai subțire și cu 50% mai ușor față de un laptop lansat cu patru ani în urmă.


Intel Pro Wireless Display (Intel Pro WiDi) va face din fiecare spațiu de conferințe și prezentări o zonă fără cabluri. În timp ce mărește eficiența utilizării de către companii cu ajutorul unor comenzi simple și securitate, oferă în același timp suport pentru cerințe importante precum managementul de la distanță pentru a evita aglomerările de rețea și amenințările de securitate. În același timp oferă posibilitatea de a gestiona adaptoarele wireless de la distanță.

Intel Wireless Docking le permite angajaților companiilor să fie conectați și gata de lucru imediat după ce ajung la birou. Noua tehnologie wireless, sigură, bazată pe tehnologia Intel Wireless Gigabit permite sistemelor să se conecteze automat la monitoare, tastaturi, mouse-uri și accesorii USB-uri eliminând astfel nevoia pentru tradiționalele dock-uri.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite