Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Managerial Tools >> Outsourcing >> Stiri si comunicate

Société Générale European Business Services devine membru al ABSL

04 Februarie 2015



Asociaţia Liderilor din Domeniul Serviciilor pentru Afaceri din România (ABSL) anunţă un nou membru, Société Générale European Business Services, centrul regional de servicii al multinaţionalei de origine franceză Société Générale. ABSL reuneşte cele mai mari companii de profil din domeniile Shared Services Center (SSC), Business Process Outsourcing (BPO), Outsourcing IT (ITO) şi cercetare şi dezvoltare (R&D).


„ABSL România îşi propune să contribuie semnificativ la extinderea industriei serviciilor pentru afaceri şi dezvoltarea acesteia într-un sector cheie din economia românească, iar dialogul şi colaborarea sunt esenţiale. De aceea, ne dorim să atragem permanent noi companii din domeniul serviciilor pentru afaceri care să adere la obiectivele noastre. În calitate de furnizor de servicii pentru Société Générale Group în peste 20 de ţări cu precădere europene, Société Générale EBS vine cu o expertiză valoroasă pe piaţa din România şi investeşte constant în dezvoltarea operaţiunilor sale şi, în ansamblu, a întregii industrii”, a declarat Alexander Weigl, Preşedinte al ABSL România.


Asociația sprijină dezvoltarea pe termen lung şi creşterea dinamică a sectorului de servicii pentru afaceri şi, în acelaşi timp, îşi propune să mărească nivelul de atractivitate al României pentru investiţii şi pentru dezvoltarea de proiecte de outsourcing şi offshoring.


„Motivaţi de succesul nostru de până acum pe piaţa din România şi de planurile ambiţioase de viitor, ne propunem să devenim centrul regional de excelenţă pentru Grupul Société Générale. Colaborarea constantă în industrie, alături de iniţiative care să conducă la creşterea vizibilităţii sectorului serviciilor pentru afaceri ne vor susţine în atingerea acestui obiectiv. Din poziţia de membru ABSL, ne dorim să contribuim la consolidarea interacţiunii cu autorităţile pentru a dezvolta cadrul legislativ şi reglementări dedicate industriei, a obţine beneficii fiscale şi a crea programe de dezvoltare, spre a oferi valoare adăugată clienţilor noştri şi servicii la cel mai înalt nivel de calitate”, a declarat Philippe Garcet, CEO al Société Générale European Business Services.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite