Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

BenQ lansează două proiectoare dedicate companiilor şi mediului educaţional

04 Februarie 2015



BenQ lansează noi proiectoare cu consum redus de energie si luminozitate ridicată, de peste 4.000 de ANSI Lumeni.
Proiectorul BenQ MX726 dispune de o lampă ce asigură o luminozitate de 4.000 de ANSI Lumeni, pentru proiecții de calitate chiar și în încăperi în care lumina ambientală este mai ridicată. Proiectorul BenQ MW727 are o luminozitate de 4.200 de ANSI Lumeni, astfel încât poate fi utilizat chiar și în încăperi luminoase, fără a fi compromisă calitatea proiecției. Ambele videoproiectoare dispun de Zoom optic mare de 1.3x, ceea ce permite flexibilitate în instalare.


Cele două proiectoare au conectivitate MHL, astfel încât poți proiecta cu ușurință imagini sau fișiere stocate pe dispozitivele mobile, pentru a beneficia de o imagine cu diagonală generoasă. În același timp, prin cablul MHL, bateria dispozitivului conectat la proiector este încărcată.


Funcția 2D Keystone Correction permite reglarea laturilor proiecției pe verticală şi pe orizontală, pentru a beneficia de o imagine perfectă indiferent de locul în care este așezat proiectorul faţă de ecranul de proiecţie, chiar si la poziționarea sa într-o laterală a încăperii. În plus, colţurile imaginii proiectate pot fi reglate independent. Această funcţie este foarte utilă dacă peretele pe care se face proiecţia nu este dreptunghiular, sau are o formă asimetrică.


Tehnologia Smart Eco asigură o durată de viață a lămpii de 6.000 de ore, dar și ajustarea dinamică a puterii lămpii în funcție de imaginile afișate, totul pentru a proteja lampa și pentru a menține un consum de energie redus, fără a diminua calitatea imaginii proiectate. Atunci când nu detectează sursa de redare a conținutului, proiectorul își reduce consumul de energie cu 70%.
Noile proiectoare BenQ MW727 și MX726 vin cu geantă de transport şi telecomandă, şi vor fi disponibile la partenerii BenQ din România începand cu luna februarie.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite