Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Canon lanseaza noi modele de mini-calculatoare

04 Februarie 2015



Canon prezintă o nouă colecţie de mini-calculatoare, gama K mini LS-100K, o continuare a conceptului original specific gamei K referitor la culoare şi la stil de viaţă. De asemenea, Canon prezintă şi ediţia limitată 2015 LS-123K Galben, creat pentru a pune în evidentă atât spaţiile domestice cât şi spaţiile de birou, pentru cei care apreciază o pată de culoare.


Având un design modern şi elegant, noile modele din seria K mini combină funcţiile uşor de folosit ale unui calculator cu o carcasă compactă şi plăcută care va înveseli mediul de lucru fie el de acasă sau de la birou. Indiferent de stilul abordat, aveţi de ales dintr-o paletă de patru culori - verde, albastru, roz şi portocaliu.
Creat pentru cei cărora le plac petele de culoare, noul LS-123K Galben este un model produs în ediţie limitată pentru 2015, care se alătură seriei existente de calculatoare LS-123K. Oferind aceleaşi funcţii intuitive ca modelele din gama curentă, LS-123K Glaben include o tastaură cu 12 cifre şi un afișaj mare LCD cu ajutorul căruia calculele pot fi citite cu uşurinţă iar modelul beneficiază şi de o funcţie suplimentară inclusă pentru calcularea taxelor fiscale.
Asemenea a peste jumătate din calculatoarele Canon, LS-100k şi LS-123K Galben sunt fabricate parţial din materiale Canon reciclate.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite