Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Evernote şi Deutsche Telekom extind parteneriatul

08 Februarie 2015Deutsche Telekom şi Evernote vor oferi timp de un an conturi de tip Evernote Premium tuturor clienţilor grupului Deutsche Telekom din Europa. Aceasta echivalează cu un beneficiu de aproximativ 40 de euro per client. Oferta este valabilă pentru abonaţii grupului Deutsche Telekom din toate cele 13 ţări europene în care acesta operează: România, Albania, Austria, Croaţia, Cehia, Germania, Grecia, Ungaria, Macedonia, Muntenegru, Olanda, Polonia, Slovacia.


Evernote este un spaţiu de lucru care permite clienţilor să ia notiţe, să scrie documente, să salveze pagini web, să creeze fișiere audio şi să îşi împărtăşească ideile oriunde și oricând își doresc. Conturile Premium oferă utilizatorilor limite superioare de upload, un sistem de căutare a notiţelor mai rapid şi o mai mare flexibilitate în ceea ce priveşte disponibilitatea offline a notiţelor.

Toți clienții eligibili Telekom Romania Mobile Communications pot să activeze oferta Evernote Premium pentru 12 luni fără niciun cost adițional. Clienții care deja au beneficiat de 6 luni gratuite ale ofertei Premium vor primi un e-mail cu un cod Evernote Premium, pe care îl pot folosi pentru a beneficia încă 6 luni gratuite.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite