Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

HTC sustine echipele de sport electronic

08 Februarie 2015HTC anunță intrarea în arena sporturilor electronice din America de Nord şi Europa prin susținerea a trei echipe de sport electronic de performanță: Cloud9, Team Liquid şi Team Solomid (TSM). Sporturile electronice sunt competiții de jocuri video organizate la nivel mondial între jucători profesioniști.


Cloud 9 şi Team Liquid participă la prima competiție Counter Strike: Global Offensive care va avea loc la X Games Aspen, iar toate cele trei echipe vor participa, cu susținerea HTC, la începutul de sezon al League of Legends Championship Series (LCS) din America de Nord.


Cloud 9, Team Liquid şi Team Solomid sunt câteva dintre cele mai cunoscute şi de succes echipe de sporturi electronice din întreaga lume. Cloud 9 are aproximativ 150.000 de fani pe Twitter, Team Solomid numără peste şase milioane de vizitatori unici pe Twitch în fiecare lună, iar canalul de YouTube al Team Liquid a fost accesat de 25 de milioane de ori.


Sporturile electronice au devenit tot mai populare la nivel mondial în ultimii ani și atrag audiențe comparabile cu cele ale multor sporturi tradiţionale.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite