Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Lenovo Romania si-a marit echipa la 160 de angajati

09 Februarie 2015



Odată cu finalizarea achiziției diviziei de servere x86 și a tranziției echipelor IBM către Lenovo, compania numără în prezent 160 de angajați.


În fiecare țară, integrarea IBM în Lenovo s-a realizat cu migrarea unor echipe formate din câțiva programatori. România este una dintre puținele țări care a înregistrat un număr mult mai mare de angajați IBM care au făcut tranziția către echipa Lenovo. Astfel, 148 de programatori și oameni de vânzări de la IBM din cadrul diviziei de servere x86 s-au alăturat echipei de marketing, management și vânzări formată din 12 persoane de la Lenovo.
În România, procesul de tranziție a fost unul complex, Lenovo integrând, pe lângă angajații și operațiunile IBM, și un laborator de cercetare și dezvoltare, cel mai mare după cel din Raleigh, SUA.


„Ne bucurăm că am finalizat integrarea diviziei de servere x86 de la IBM și că acum Lenovo are o echipă mai mare. Suntem așadar pregătiți să intrăm în forță în segmentul de servere și ne propunem să înregistrăm același succes pe care l-am avut cu divizia de PC-uri. Avem o echipă pregătită, capabilă să ofere clienților servicii inovatoare”, declară Aurel Netin, General Manager Lenovo România.


Pentru 2015, Lenovo își propune consolidarea poziției de lider în segmentul de PC-uri prin dezvoltarea de tehnologii și produse noi care să răspundă cerințelor consumatorului modern. Conform strategiei, Lenovo își va menține poziția actuală de piață și va intra, odată cu această integrare, și în alte segmente de business.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite