Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Samsung lanseaza o noua gama Smart TV cu sistem de operare Tizen

09 Februarie 2015



Samsung Electronics a anunțat că toate televizoarele Smart lansate în 2015 vor fi echipate cu sistemul de operare Tizen. Platforma open-source Tizen oferă mai multă flexibilitate la nivelul conținutului și al interconectării dispozitivelor, permițându-le dezvoltatorilor să creeze cu ușurință conținut compatibil, iar utilizatorii vor avea acces la mai multe posibilități de divertisment.


Platforma Smart Hub a fost îmbunătățită, fiind afișată pe un singur ecran pentru a permite o navigare ușoară și acces rapid. Noul Smart Hub le oferă utilizatorilor acces intuitiv la conținut, ecranul afișând cele mai recente accesări, precum și recomandări. De asemenea, Smart Hub-ul permite un control optimizat pe orizontală și verticală pentru un plus de eficiență și precizie.


Datorită Tizen, televizorul poate fi conectat mult mai ușor cu alte dispozitive. Prin Wi-Fi Direct, conținutul este partajat ușor de pe un dispozitiv mobil pe televizor și invers, printr-un singur click. Prin aplicația Bluetooth Low Energy (BLE), software-ul de pe Samsung Smart TV caută automat dispozitivele Samsung din apropierea sa și se conectează la ele. Această funcție le permite utilizatorilor să se bucure de divertisment pe mai multe dispozitive compatibile. În plus, utilizatorii pot vizualiza conținutul transmis în direct sau alt conținut de pe televizorul lor pe dispozitivele mobile, atunci când acestea sunt conectate la aceeași rețea, chiar și dacă televizoarele sunt stinse.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite