Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Xerox lanseaza WorkCentre 6655

09 Februarie 2015



Xerox lanseaza WorkCentre 6655, un nou echipament multifunctional color, care ofera companiilor mici si mijlocii o serie de solutii destinate, de obicei, companiilor de mari dimensiuni, ajutandu-le sa realizeze lucrari de foarte buna calitate si sa mentina costurile sub control.
Multifunctionalul are o viteza de imprimare de pana la 36 de pagini pe minut si o capacitate de alimentare standard de 700 de coli.


„Noul multifunctional este dotat cu solutii personalizate, iar Xerox Extensible Interface Platform permite crearea de aplicatii fara a fi nevoie de suport IT suplimentar”, spune Bogdan Cobuz, Business Product Marketing Manager Xerox Romania.


WorkCentre 6655 dispune de Xerox ConnectKey, o platforma software prin intermediul careia utilizatorii au acces la documente de oriunde si oricand, dar se bucura si de productivitate sporita si securitatea datelor. Astfel, utilizatorii pot imprima cu usurinta documente de pe desktop, dispozitive mobile, USB sau din cloud. In plus, acestia pot trimite documente prin fax sau le pot scana si trimite pe e-mail, PC sau in cloud.
Pentru a proteja companiile de amenintarile de securitate externe, Xerox WorkCentre 6655 are integrata tehnologia McAfee, astfel numai utilizatorii autorizati au acces la echipament. De asemenea, tehnologia reprezinta garantia faptului ca pe dispozitivele dintr-o companie nu se executa decat fisiere si functii sigure, aprobate anterior, minimizandu-se necesitatea de actualizare manuala a versiunilor de software.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite