Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Campanie de promovare a platii taxelor si impozitelor in Sectorul 4

09 Februarie 2015Până pe 31 martie a.c., Direcţia Generală de Impozite şi Taxe Locale (DGITL), cu sprijinul Visa Europe, desfăşoară o amplă campanie de promovare a plății taxelor și impozitelor locale cu cardul pe www.ghiseul.ro.


Sub sloganul „Plătește-ți taxele și impozitele pe ghiseul.ro și ai numai de câștigat!”, campania susține informarea contribuabililor Sectorului 4 despre beneficiile utilizării sistemului național de plată www.ghiseul.ro şi înregistrarea acestora în sistem. Ghiseul.ro permite contribuabililor vizualizarea şi plata (parţială sau integrală) obligaţiilor fiscale (impozite și taxe locale) direct pe Internet.


Contribuabilii care îşi plătesc taxele și impozitele locale cu cardul Visa pe www.ghiseul.ro în perioada 1 ianuarie - 31 martie 2015 sunt înscrişi automat în tragerile la sorți lunare, pentru a câștiga unul dintre cele 3 premii constând într-o tabletă Samsung Galaxy Tab 4 T235.


„Promovăm plata taxelor şi impozitelor locale cu cardul pe ghiseul.ro pentru că este o modalitate modernă și comodă, care, totodată, vine în sprijinul eficientizării sistemului public de colectare a taxelor. De asemenea, îi încurajăm pe contribuabili să-şi plătească obligaţiile fiscale simplu şi în siguranţă, cu cardul, prin intermediul Internetului. Cu convingerea că tot mai mulți cetățeni vor opta pentru utilizarea acestui sistem de operare, am dispus să nu fie perceput comision pentru toți contribuabilii care-și efectuează plățile online cu cardul”, declara primarul Sectorului 4, Cristian-Popescu Piedone.


Pentru a-şi ridica datele de acces pentru plata cu cardul prin platforma ghiseul.ro şi/sau pentru a-şi plăti direct taxele cu cardul, contribuabilii din Sectorul 4 se pot prezenta cu actul de identitate la sediile DGITL Sector 4 din str. Niţu Vasile nr. 50 – 54, Sos. Olteniţei nr.37-39 şi Cal. Şerban Vodă nr. 43.

„Salutăm iniţiativa Primăriei Sectorului 4 de promovare a plăţii taxelor şi impozitelor locale cu cardul pe ghiseul.ro care vine în sprijinul eficientizării sistemului public de colectare a taxelor. Ne bucură că în prezent aproximativ 50.000 de români sunt utilizatori activi ai platformei ghiseul.ro şi încurajăm toţi contribuabilii să-şi plătească obligaţiile fiscale simplu şi în siguranţă cu cardul pe internet”, a declarat Cătălin Crețu, Director Subregional pentru România, Croaţia şi Slovenia, Visa Europe.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite