Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

Smartphone-urile Samsung Galaxy A5 si A3, disponibile in Romania

09 Februarie 2015



Samsung Electronics România lansează pe piața locală seria de smartphone-uri Galaxy A, ce include două smartphone-uri de ultimă generaţie destinate tinerilor care vor să-și exprime cu ușurință stilul personal.


„Prin noua serie Galaxy A, Samsung răspunde nevoilor diferite de performanţă ale utilizatorilor, oferindu-le acestora două noi smartphone-uri prin care să îşi exprime stilul. Vorbim de cele mai subțiri smartphone-uri Samsung de până acum, din metal, cu caracteristici tehnice superioare, specifice seriei Galaxy, pentru ca utilizatorii tineri să aibă parte de conţinut media de calitate, care să fie împărtăşit cu uşurinţă pe reţelele sociale”, a declarat Mircea Stoicescu, Head of Product Management IM în cadrul Samsung Electronics România.

Cu noile smartphone-uri din Seria A, utilizatorii au posibilitatea de a-și exprima stilul personal, dar şi de a fi permanent conectați la internet. Selfie-urile vor ieși extrem de clare cu ajutorul camerei frontale de 5 MP și a funcțiilor inovatoare, precum Beauty Face Features, Rear-cam Selfie, Palm Selfie, Wide Selfie și Animated GIF.

Seria A este echipată cu ecrane Super AMOLED și tehnologia Adaptive Display pentru culori clare, unghiuri de vizualizare mai bune și contrast puternic, chiar și în mediul exterior, sub lumină solară puternică.
Ambele dispozitive dispun de 16GB de memorie şi de posibilitatea de a suplimenta spaţiul disponibil până la 64GB.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite